Recent Topics
Roller Bearing Setup For Dillon Shellplate
by billt460
06/23/18 05:59 AM
Omnia - the band
by Shannow
06/23/18 02:58 AM
Guest's devices cannot connect to my WiFi
by boulderdentist
06/23/18 12:54 AM
Battery stuck in flashlight.
by Chris142
06/22/18 11:53 PM
Must read for everyone watching their diet
by JLTD
06/22/18 11:28 PM
2014 Mazda5 Valvoline Synpower 0W-20 7500 miles
by PWMDMD
06/22/18 10:54 PM
VOA Ravenol ECS 0W-20
by PWMDMD
06/22/18 10:47 PM
2020 mid-engine Corvette spy vid?!
by AZjeff
06/22/18 10:45 PM
'05 base impala. NO turn signals.FAST blinking.
by Lee4212
06/22/18 10:34 PM
Motul 15w-50, 5 Liter 4 Pack $19.42
by hatt
06/22/18 10:10 PM
High Lead Redline 5W40 thoughts? Ty
by Pajero
06/22/18 09:40 PM
Source of the Mighty Columbia River
by Snagglefoot
06/22/18 09:32 PM
Another thick/thin article to discuss
by JLTD
06/22/18 09:23 PM
Ethylene Glycol Long Life Coolant for KUBOTA
by pburchett
06/22/18 09:11 PM
Mobil 1 5W-30, 6,200 mi, 2017 2.3 EB Explorer
by Whimsey
06/22/18 08:48 PM
Chevron 10w-40, 97 Nissan Maxima, 3000 miles
by OilGeek91
06/22/18 08:36 PM
Old green antifreeze in garage storage is gelling
by JLawrence08648
06/22/18 08:32 PM
VWs at Pick n Pull
by Eric Smith
06/22/18 08:17 PM
Single Data Point: CK-4 destroys the flat tappet
by Gokhan
06/22/18 08:12 PM
Breaking in new short block
by Bub
06/22/18 07:00 PM
Newest Members
azzid0906, OilGeek91, DRancher, Newuser, Varbill
65299 Registered Users
Who's Online
55 registered (4WD, Bailes1992, Bandito440, Alex_V, 13 invisible), 1021 Guests and 67 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Stats
65299 Members
67 Forums
285817 Topics
4769984 Posts

Max Online: 3590 @ 01/24/17 08:07 PM
Donate to BITOG
Topic Options
#4694302 - 03/14/18 08:20 AM Automotive General Topics Page Not Updating?
ls973800 Offline


Registered: 01/30/13
Posts: 136
Loc: Lake County, Ohio
Since yesterday afternoon, the Automotive General Topics page is not refreshing. Any other forum topic when I open them will have the latest posts or updates in bold print, letting me know I haven't read it yet. The Automotive General posts are not updating even when I refresh the page manually. The last posts are all from yesterday around 3:55PM.

I have restarted my computer and that didn't help. All of the other topics are showing updates in bold, it is only the one topic that isn't.

Top
#4694321 - 03/14/18 08:38 AM Re: Automotive General Topics Page Not Updating? [Re: ls973800]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 35877
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: ls973800
The Automotive General posts are not updating even when I refresh the page manually. The last posts are all from yesterday around 3:55PM.

That's because nobody has posted there since then. smile

I just responded to one of the posts, so you should see my response from just a few minutes ago in the 18.9 MPG thread.
_________________________
'02 530i (Edge 0W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)
'18 Charger SRT (FF)

Top
#4694331 - 03/14/18 08:46 AM Re: Automotive General Topics Page Not Updating? [Re: Quattro Pete]
ls973800 Offline


Registered: 01/30/13
Posts: 136
Loc: Lake County, Ohio
OK, I see it now, thanks.

I have NEVER seen that forum topic go that long without some type of new topic or reply! Everyone must be out buying the latest oil that is on sale!

Top