Recent Topics
Walmart and Valvoline
by Bullwinkle007. 01/22/19 09:10 PM
Getting Our Kicks On Route 66
by 2015_PSD. 01/22/19 08:40 PM
Uploading a short film clip from an IPhone.
by Snagglefoot. 01/22/19 07:52 PM
Purolator L34631 (torn media)
by LDM. 01/22/19 07:51 PM
THIS close to getting a VDB today at TPA
by 14Accent. 01/22/19 07:48 PM
Supco Appliance Parts.
by George7941. 01/22/19 07:36 PM
Unusual Jury summons.
by Chris142. 01/22/19 06:31 PM
Vibration feeling after new tires installed?
by MONKEYMAN. 01/22/19 05:51 PM
Sudden Shake - ‘18 Accord
by Throt. 01/22/19 05:43 PM
05 Ford 500 Intake hole - melted
by Geauxtiger. 01/22/19 05:41 PM
How's K&N 1004 on Kia/Hyundai GDI
by SlavaB. 01/22/19 05:18 PM
more PSD woes with cold weather
by Donald. 01/22/19 05:10 PM
Can someone do a UOA on AmazonBasics oil?
by ThunderOne. 01/22/19 04:03 PM
Any analysis on the Mobil 1 0W-40 ESP Dexos 2?
by fnbrowning. 01/22/19 04:02 PM
Cat sick
by Eddie. 01/22/19 03:49 PM
Lubeguard
by hardheaded. 01/22/19 02:10 PM
OEM Cap & Rotor when changing spark plugs?
by paulri. 01/22/19 01:50 PM
A young boy...
by JLTD. 01/22/19 01:34 PM
Newest Members
73guna, Tedee, JayF, Sam002, Binco
67013 Registered Users
Who's Online Now
53 registered members (bbhero, Bryanccfshr, AdRock, bdcardinal, 209paulc, Bullwinkle007, 7 invisible), 1,010 guests, and 44 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Statistics
Forums67
Topics297,006
Posts4,963,339
Members67,013
Most Online2,821
Jan 21st, 2019
Donate to BITOG
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Automotive General Topics Page Not Updating? #4694302
03/14/18 07:20 AM
03/14/18 07:20 AM
Joined: Jan 2013
Posts: 178
Lake County, Ohio
ls973800 Offline OP
ls973800  Offline OP
Joined: Jan 2013
Posts: 178
Lake County, Ohio
Since yesterday afternoon, the Automotive General Topics page is not refreshing. Any other forum topic when I open them will have the latest posts or updates in bold print, letting me know I haven't read it yet. The Automotive General posts are not updating even when I refresh the page manually. The last posts are all from yesterday around 3:55PM.

I have restarted my computer and that didn't help. All of the other topics are showing updates in bold, it is only the one topic that isn't.

Re: Automotive General Topics Page Not Updating? [Re: ls973800] #4694321
03/14/18 07:38 AM
03/14/18 07:38 AM
Joined: Oct 2002
Posts: 36,777
Great Lakes
Quattro Pete Offline
Quattro Pete  Offline
Joined: Oct 2002
Posts: 36,777
Great Lakes
Originally Posted By: ls973800
The Automotive General posts are not updating even when I refresh the page manually. The last posts are all from yesterday around 3:55PM.

That's because nobody has posted there since then. smile

I just responded to one of the posts, so you should see my response from just a few minutes ago in the 18.9 MPG thread.


'02 530i (Edge 0W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)
'18 Charger SRT (PUP 0W-40 SRT)
Re: Automotive General Topics Page Not Updating? [Re: Quattro Pete] #4694331
03/14/18 07:46 AM
03/14/18 07:46 AM
Joined: Jan 2013
Posts: 178
Lake County, Ohio
ls973800 Offline OP
ls973800  Offline OP
Joined: Jan 2013
Posts: 178
Lake County, Ohio
OK, I see it now, thanks.

I have NEVER seen that forum topic go that long without some type of new topic or reply! Everyone must be out buying the latest oil that is on sale!


BOB IS THE OIL GUY® Powered by UBB.threads™