Recent Topics
Canadian Tire Lucas Synthetic Motorcycle Oil 20w50
by Snagglefoot. 09/18/18 07:58 AM
Blast from my past
by 53' Stude. 09/18/18 07:25 AM
Happy Birthday USAF!
by Astro14. 09/18/18 06:35 AM
Ever had a total engine failure?
by Exhaustgases. 09/18/18 02:58 AM
What is the take rate for AWD in small crossovers?
by slacktide_bitog. 09/17/18 11:12 PM
W10 driver for laptop HD4500 graphics
by asand1. 09/17/18 10:03 PM
Horizontal bladder type water tank freezing?
by WobblyElvis. 09/17/18 10:01 PM
Looking for a new carburetor for 2002 honda 90cc
by KeithCoates. 09/17/18 09:57 PM
2013 Passat fluid change
by Chuckh. 09/17/18 09:25 PM
Android Auto Recommendation
by JeffKeryk. 09/17/18 08:57 PM
Prestone Full Synthetic Power Steering Fluid
by TheLawnRanger. 09/17/18 08:55 PM
MAG1 website is excellent
by wemay. 09/17/18 08:46 PM
Does anyone know of a good free 2D cad program
by JimPghPA. 09/17/18 07:42 PM
AC DELCO PF 63E CUT OPEN
by 53' Stude. 09/17/18 06:36 PM
Last time you purchased new vehicle.
by littleant. 09/17/18 05:31 PM
$100 USD Of Gasoline
by GrtArtiste. 09/17/18 03:30 PM
Odd matchbook cover
by skyactiv. 09/17/18 03:29 PM
What are these on my snowblower?
by LeakySeals. 09/17/18 03:12 PM
Which chain lube is the best - Project Farm
by StevieC. 09/17/18 02:53 PM
Newest Members
tomkat22, tabar2004, SierraMan, Rennmeister, KeithCoates
66004 Registered Users
Who's Online Now
67 registered members (Ablebody, 2010Civic, beanoil, Al, 53' Stude, 08z06, 8 invisible), 1,095 guests, and 30 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Statistics
Forums67
Topics290,581
Posts4,846,832
Members66,004
Most Online3,590
Jan 24th, 2017
Donate to BITOG
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Page 1 of 2 1 2
slow access & cloudflare messages #4493978
08/20/17 08:07 PM
08/20/17 08:07 PM
Joined: Mar 2011
Posts: 1,806
CA
spackard Offline OP
spackard  Offline OP
Joined: Mar 2011
Posts: 1,806
CA
At least all of Sunday I've been having problems loading pages.
(Win 7; Firefox 52.3.0 ESR). No problems with other sites. I think I saw it on
Saturday also but it went away.

Either a page will load, or after 2 minutes I'll get an image that I'm getting to
cloudflare fine but the site itself won't load. (It took me several minutes to get
here in order to post). Cloudflare offers to serve up a cached version of the site,
or to click to retry getting to the live version.

Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4494076
08/20/17 10:30 PM
08/20/17 10:30 PM
Joined: Mar 2011
Posts: 1,806
CA
spackard Offline OP
spackard  Offline OP
Joined: Mar 2011
Posts: 1,806
CA

Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4494079
08/20/17 10:31 PM
08/20/17 10:31 PM
Joined: Aug 2008
Posts: 3,147
USA
Reddy45 Offline
Reddy45  Offline
Joined: Aug 2008
Posts: 3,147
USA
I saw the same message briefly.

Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4495631
08/22/17 09:41 PM
08/22/17 09:41 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 17,501
Clovis, CA
Merkava_4 Offline
Merkava_4  Offline
Joined: Jan 2007
Posts: 17,501
Clovis, CA
I'm having to click every BITOG link twice to get the page to load. Not complaining! Just an FYI. wink2

Re: slow access & cloudflare messages [Re: Merkava_4] #4495777
08/23/17 03:29 AM
08/23/17 03:29 AM
Joined: Apr 2016
Posts: 751
Specific Ocean
Kibitoshin Offline
Kibitoshin  Offline
Joined: Apr 2016
Posts: 751
Specific Ocean
Originally Posted By: Merkava_4
I'm having to click every BITOG link twice to get the page to load. Not complaining! Just an FYI. wink2


I've started to become that computer-illiterate uncle who double clicks at URL links now.


Shin Gekiretsu Shin'ou'hou
01 Toyota Tundra 2WD V8 4.7L - 170k mi
02 Chevy Silverado C1500 V8 5.3L 154k mi
Re: slow access & cloudflare messages [Re: Merkava_4] #4495971
08/23/17 09:14 AM
08/23/17 09:14 AM
Joined: Dec 2009
Posts: 25,355
Regina, Saskatchewan, Canada
Garak Offline
Garak  Offline
Joined: Dec 2009
Posts: 25,355
Regina, Saskatchewan, Canada
Originally Posted By: Merkava_4
I'm having to click every BITOG link twice to get the page to load.

Go to Staples and get a new mouse, Merk. wink


Plain, simple Garak.

2008 Infiniti G37 - Shell ROTELLA T6 Multi-Vehicle 5w-30, NAPA Gold 7356
1984 F-150 4.9L - Quaker State GB 10w-30, Wix 51515
Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4495986
08/23/17 09:25 AM
08/23/17 09:25 AM
Joined: Jun 2014
Posts: 736
Northern Arizona
funflyer Offline
funflyer  Offline
Joined: Jun 2014
Posts: 736
Northern Arizona
BITOG has also been giving me issues with slow access lately. Pages will timeout unless refreshed several times.


2016 Prius 1.8L
2001 Tacoma 2.4L
1966 GTO 6.5L
2015 Cub Cadet
Honda CT70 (X6)
Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4496175
08/23/17 02:39 PM
08/23/17 02:39 PM
Joined: Aug 2015
Posts: 839
CA, USA
paulri Offline
paulri  Offline
Joined: Aug 2015
Posts: 839
CA, USA
I can't get any pages here to load, unless I click at at least twice, on any link. Takes forever.


2005 Toyota Sienna LE; 156,000 miles
1998 Honda Civic DX; 202,000 miles
Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4496275
08/23/17 05:06 PM
08/23/17 05:06 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 17,501
Clovis, CA
Merkava_4 Offline
Merkava_4  Offline
Joined: Jan 2007
Posts: 17,501
Clovis, CA
Houston, we have a problem. grin2



Re: slow access & cloudflare messages [Re: paulri] #4496392
08/23/17 07:28 PM
08/23/17 07:28 PM
Joined: Dec 2009
Posts: 25,355
Regina, Saskatchewan, Canada
Garak Offline
Garak  Offline
Joined: Dec 2009
Posts: 25,355
Regina, Saskatchewan, Canada
Originally Posted By: paulri
I can't get any pages here to load, unless I click at at least twice, on any link. Takes forever.

You and Merk need to go mouse shopping together? wink

Seriously, things have gone well on BITOG from a connectivity standpoint for me for quite a while now.


Plain, simple Garak.

2008 Infiniti G37 - Shell ROTELLA T6 Multi-Vehicle 5w-30, NAPA Gold 7356
1984 F-150 4.9L - Quaker State GB 10w-30, Wix 51515
Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4496913
08/24/17 12:04 PM
08/24/17 12:04 PM
Joined: Mar 2011
Posts: 1,806
CA
spackard Offline OP
spackard  Offline OP
Joined: Mar 2011
Posts: 1,806
CA

Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4501592
08/29/17 06:45 PM
08/29/17 06:45 PM
Joined: Jan 2007
Posts: 17,501
Clovis, CA
Merkava_4 Offline
Merkava_4  Offline
Joined: Jan 2007
Posts: 17,501
Clovis, CA
It's really bad today. I'm having to copy/paste my posts before hitting the submit button or the post will get sucked up into the black hole of cyberspace. (still not complaining) just saying. grin2

Re: slow access & cloudflare messages [Re: Merkava_4] #4501666
08/29/17 08:06 PM
08/29/17 08:06 PM
Joined: Aug 2003
Posts: 2,265
Naperville, IL
wwillson Offline

Administrator
wwillson  Offline

Administrator
Joined: Aug 2003
Posts: 2,265
Naperville, IL
Originally Posted By: Merkava_4
It's really bad today. I'm having to copy/paste my posts before hitting the submit button or the post will get sucked up into the black hole of cyberspace. (still not complaining) just saying. grin2


Merk,

Try browsing BITOG from a different computer. I access our site regularly from several different devices, both PC and mobile, and it's always blazing fast for me, regardless of where I am in the country.

Wayne

Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4501670
08/29/17 08:08 PM
08/29/17 08:08 PM
Joined: Jun 2005
Posts: 11,312
Santa Barbara, CA
bdcardinal Offline
bdcardinal  Offline
Joined: Jun 2005
Posts: 11,312
Santa Barbara, CA
I have been trying from different computers and my phone and it is incredibly slow. My computer at home is slow both using and not using my VPN.


2014 Ford Mustang GT Track Pack
1995 Ford Mustang GT

Ford/Mazda Parts Counter
NRA Benefactor Member
Opinions expressed are my own.
Re: slow access & cloudflare messages [Re: spackard] #4502257
08/30/17 12:19 PM
08/30/17 12:19 PM
Joined: Feb 2013
Posts: 10,678
Phoenix, AZ
Nick1994 Offline
Nick1994  Offline
Joined: Feb 2013
Posts: 10,678
Phoenix, AZ
Just saw this post. I was going to make one as well. I've never had trouble with BITOG being slow, until this last week or two.

This past week it has been crawling slow, I've used multiple devices and 5 different network connections, AT&T, work, home, on ASU's wifi, and family's house. Slow slow slow! Multiple clicks to get a website to open and often times have to open the link in a new tab to get it to open.

I have 0 issues on other sites, only BITOG.


2015 Hyundai Sonata 2.4L 84k Mobil 1 AFE 0w30 & OEM
2000 Toyota Camry 2.2L 230k Valvoline 5w30 & Fram Ultra
1996 Jeep Cherokee 4.0L 147k Mobil 1 HM 10w40 & Fram Ultra
Page 1 of 2 1 2

BOB IS THE OIL GUY® Powered by UBB.threads™