Recent Topics
Adding fuel filter- Generator built with no filter
by rubberchicken. 09/23/18 09:57 PM
Clutch Engaging too low
by Spetz. 09/23/18 09:41 PM
SMA - Krown previously, Fluid Film Application
by StevieC. 09/23/18 09:21 PM
First Paint Correction
by RayCJ. 09/23/18 08:33 PM
2011 Dodge Caliber
by dogememe. 09/23/18 07:48 PM
Mixing transmission fluids - partial change
by spk2000. 09/23/18 07:31 PM
Counterfeit MANN filter???
by IllinoisSparky. 09/23/18 06:54 PM
The smell of an oil: VME adds?
by fdcg27. 09/23/18 06:48 PM
Classic road brake pads
by buck91. 09/23/18 06:18 PM
Air up your vehicle's tires
by Papa Bear. 09/23/18 06:07 PM
A cool litttle Fall foliage site
by Papa Bear. 09/23/18 06:02 PM
Suggestion: "Likes"
by SnowDrifter. 09/23/18 05:36 PM
Condensation in headlights?
by irv. 09/23/18 05:06 PM
Nissan VQ V-6 Engines
by Al. 09/23/18 04:57 PM
List of dexos licensed oils?
by k1xv. 09/23/18 04:24 PM
High flow oil pump? Thinner oil?
by SnowDrifter. 09/23/18 04:06 PM
Is Tiger back?
by gman2304. 09/23/18 03:51 PM
Newest Members
Lilshady, SevenDu, sigpro, RayCJ, yellow97tt6spd
66055 Registered Users
Who's Online Now
72 registered members (ammolab, Bandito440, aquariuscsm, Auae85, 4WD, 5 invisible), 1,294 guests, and 33 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Statistics
Forums67
Topics290,917
Posts4,852,486
Members66,055
Most Online3,590
Jan 24th, 2017
Donate to BITOG
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Page 1 of 2 1 2
Why do I have to login everytime I access BITOG? #4436010
06/19/17 03:27 PM
06/19/17 03:27 PM
Joined: Dec 2010
Posts: 964
Lexington, NC
tc1446 Offline OP
tc1446  Offline OP
Joined: Dec 2010
Posts: 964
Lexington, NC
It used to hold for several days...never very long like other forums, but now it requires login every time I access BITOG.


'13 Accord EX-L 2.4L (100K) M1 & FU
'00 Ford Ranger 4.0L {65K} M1 & FU
'18 Polaris Slingshot 2.4L GM
'07 Kioti CK-30
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436014
06/19/17 03:31 PM
06/19/17 03:31 PM
Joined: Oct 2012
Posts: 2,109
Northern Ontario, Canada
Danno Offline
Danno  Offline
Joined: Oct 2012
Posts: 2,109
Northern Ontario, Canada
Same here, using Win 10 and Edge.


2016 Sorento SX V6 AWD
2015 KIA RIO SX
2010 Mazda 3 2.0L
2009 Venza V6 AWD
2013 Sonata 2.4L RIP in write-off crash
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436022
06/19/17 03:48 PM
06/19/17 03:48 PM
Joined: Aug 2014
Posts: 362
AL,NC,TX,Germany,Korea,Italy
Timo325 Offline
Timo325  Offline
Joined: Aug 2014
Posts: 362
AL,NC,TX,Germany,Korea,Italy
Same, Same - Firefox


2011 Odyssey Touring Elite 80k mi. M1 EP, 0W-20, FU
2008 Mustang GT 81k mi. Edge EP (Gold) 5W-20, FU

Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436031
06/19/17 04:01 PM
06/19/17 04:01 PM
Joined: May 2005
Posts: 3,438
Alberta, Canada
Smokescreen Offline
Smokescreen  Offline
Joined: May 2005
Posts: 3,438
Alberta, Canada
same...Windows 7..chrome

BITOG is the only forum of the 10 or so that I frequent that does this.

Last edited by Smokescreen; 06/19/17 04:02 PM.

13 Civic Si 2.4L- 69Kkms(43Kmi)-PP,Wix
09 Corolla 1.8L-380Kkms(237Kmi)-PP,Denso
05 LeSabre 3.8L-210Kkms(134Kmi)-PP,Wix
03 Sierra 2500 6.0L-204Kkms(127Kmi)-PP,Wix

All with mpg > EPA
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436038
06/19/17 04:09 PM
06/19/17 04:09 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 11,364
PA
d00df00d Offline
d00df00d  Offline
Joined: Oct 2005
Posts: 11,364
PA
Ditto. Windows 10, Chrome. Same on my three Android devices with Chrome. Same with Firefox on both Windows 10 and Android.


2011 Mazda RX-8 R3
Mobil Super 5w-20
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436040
06/19/17 04:14 PM
06/19/17 04:14 PM
Joined: May 2005
Posts: 10,281
ROCHESTER, NY
Char Baby Offline
Char Baby  Offline
Joined: May 2005
Posts: 10,281
ROCHESTER, NY
<<< I just click on the "Recent Topics" at the left and I am already logged in. Sometimes not, try it. smile


"Retired"
-----------------------------------

'80 Firebird FORMULA V8/4bbl-purchased "NEW"
'15 Nissan Altima 2.5 SV
'15 Honda Civic LX
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436055
06/19/17 04:34 PM
06/19/17 04:34 PM
Joined: Aug 2012
Posts: 447
North Carolina
Urshurak776 Offline
Urshurak776  Offline
Joined: Aug 2012
Posts: 447
North Carolina
It seems like every 24 hours I have to log in.


2012 Hyundai Santa Fe, 130,000 miles, Havoline Pro DS Full Syn 5W-20, Auto7 Filter.
2014 Kia Rio, 80,000 miles, Havoline Pro DS Syn 5W-30, WIX Filter
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: Char Baby] #4436087
06/19/17 05:22 PM
06/19/17 05:22 PM
Joined: Jan 2009
Posts: 6,205
New England
gathermewool Offline
gathermewool  Offline
Joined: Jan 2009
Posts: 6,205
New England
Originally Posted By: Char Baby
<<< I just click on the "Recent Topics" at the left and I am already logged in. Sometimes not, try it. smile


This is my experience. Just click on anything on the home page and I'm logged in....most times.


'14 Forester XT FA20DIT (Cobb Stage 1)
Edge 0W-40 + FU filter
'15 Legacy FB25 (OEM Stage, uh, neg. 7?)
Edge 0W-20 + FU filter
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436091
06/19/17 05:27 PM
06/19/17 05:27 PM
Joined: Dec 2015
Posts: 40
Toronto, Ontario
HOG Offline
HOG  Offline
Joined: Dec 2015
Posts: 40
Toronto, Ontario
I can sometimes just click on the LOGIN button in upper right, and it will automatically log me in... sometimes though when I click that, it takes me right to the login page where I have to enter my name (name automatically populates, password needs to be entered). Running Windows 10 and Chrome browser.


2011 Buick Enclave 3.6 DI V6
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: HOG] #4436107
06/19/17 06:04 PM
06/19/17 06:04 PM
Joined: Oct 2005
Posts: 11,364
PA
d00df00d Offline
d00df00d  Offline
Joined: Oct 2005
Posts: 11,364
PA
Originally Posted By: HOG
I can sometimes just click on the LOGIN button in upper right, and it will automatically log me in... sometimes though when I click that, it takes me right to the login page where I have to enter my name (name automatically populates, password needs to be entered). Running Windows 10 and Chrome browser.

Same.


2011 Mazda RX-8 R3
Mobil Super 5w-20
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436120
06/19/17 06:11 PM
06/19/17 06:11 PM
Joined: Oct 2002
Posts: 36,304
Great Lakes
Quattro Pete Offline
Quattro Pete  Offline
Joined: Oct 2002
Posts: 36,304
Great Lakes
Are you guys using the new https link to the forum main page?

https://bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php/forum_summary

If you are getting to the forum using an old bookmark that's non https, then you may have this issue. Update your bookmark or create a new one to the https site.


'02 530i (Edge 0W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)
'18 Charger SRT (FF)
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4436127
06/19/17 06:25 PM
06/19/17 06:25 PM
Joined: Sep 2015
Posts: 3,866
Connecticut
69GTX Offline
69GTX  Offline
Joined: Sep 2015
Posts: 3,866
Connecticut
Staying logged in for days on Windows 7 with Firefox. You do have to select "remember me" or something similar. I get ticked off when I get booted out about once a month.


----------------

2001 Lincoln Cont 4.6L DOHC/ 39K mi / QS HM 5w30 / FUG XG2
1999 Camaro SS M6 /19K /Mobil 1 0w40 /Fram UG /GM MTL-ATF
1969 Ply GTX/RRs
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: Quattro Pete] #4441395
06/25/17 06:54 PM
06/25/17 06:54 PM
Joined: Apr 2017
Posts: 647
Ohio
hallstevenson Offline
hallstevenson  Offline
Joined: Apr 2017
Posts: 647
Ohio
Originally Posted By: Quattro Pete
Are you guys using the new https link to the forum main page?

https://bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php/forum_summary

If you are getting to the forum using an old bookmark that's non https, then you may have this issue. Update your bookmark or create a new one to the https site.

Makes no difference here. I can return to the site just a few hours later and it makes me log in again.

Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4441647
06/26/17 05:06 AM
06/26/17 05:06 AM
Joined: Nov 2013
Posts: 76
Rocklin, CA USA
Nicasio Offline
Nicasio  Offline
Joined: Nov 2013
Posts: 76
Rocklin, CA USA
Same. Even if I click remember me


2017 Nissan Armada AWD Platinum
2011 Honda Civic DX
2007 Subaru Impreza 2.5i Wagon
2006 Pontiac Vibe
2004 BMW 330i ZHP 6sp
1989 Mustang w/Vortech S/C 351w
Re: Why do I have to login everytime I access BITOG? [Re: tc1446] #4441716
06/26/17 07:34 AM
06/26/17 07:34 AM
Joined: Feb 2003
Posts: 3,421
Somewhere in the US
CapriRacer Offline
CapriRacer  Offline
Joined: Feb 2003
Posts: 3,421
Somewhere in the US
I am having a slightly different situation.

If I log in and use the "Remember Me" button, it only remembers me on the next page I go to. I have to NOT use that button for it to remember me for an entire session.


CapriRacer

Visit my web site: www.BarrysTireTech.com
Page 1 of 2 1 2

BOB IS THE OIL GUY® Powered by UBB.threads™