Recent Topics
Low temperature startability and pumping...
by Shannow
2 minutes 21 seconds ago
Silverado Vent popping/growling noise
by Georgiey22
Today at 02:23 AM
Oil For Mazdaspeed3 2.3 Turbo?
by DoubleWasp
Today at 01:06 AM
Glock Trigger Work
by BlueOvalFitter
Today at 12:28 AM
Old sled fixer upper
by buck91
Today at 12:08 AM
It's Just An Oil Filter
by BlueOvalFitter
Yesterday at 10:33 PM
1971 Citroen SM
by FordBroncoVWJeta
Yesterday at 10:14 PM
Fortin and Idatalink remote starts
by leeaspell
Yesterday at 10:13 PM
Is any one familiar with calif gun laws?
by Chris142
Yesterday at 10:13 PM
student loan relief
by bmwjohn
Yesterday at 10:08 PM
Driving less, anything to keep car in good shape?
by NoNameJoe
Yesterday at 10:04 PM
OnStar turning on and off by itself....
by gregk24
Yesterday at 09:51 PM
Newest Members
captearlg, SkipH, DweezilAZ, Kylehorse, Bobby_x
59781 Registered Users
Who's Online
27 registered (car51, AutoCoil, berniedd, billt460, 1foxracing, Black, 2 invisible), 855 Guests and 19 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Stats
59781 Members
66 Forums
257864 Topics
4241995 Posts

Max Online: 2862 @ 07/07/14 03:10 PM
Donate to BITOG
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Topic Options
#2437707 - 11/17/11 08:07 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
Alamogunr Offline


Registered: 05/10/05
Posts: 156
Loc: Alamo, TN
Thanks. I really am dense.

Top
#2444932 - 11/25/11 10:11 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
SubLGT Offline


Registered: 01/31/06
Posts: 2251
Loc: Idaho
Originally Posted By: wwillson
....................We prefer that you use a code block because the text remains aligned in the post the way it is typed. You can maintain a UOA history in a text editor .................... then simply paste the text into the code window. To post in a code window simply click on the # symbol.............


Tried the above, did not work for me. Had my (Macintosh) text document perfectly aligned with my headings and data, all in columns on left tabs. The tabs get lost/jumbled when the document is pasted into the code window. The data columns lose their alignment. shrug

Top
#2536622 - 02/14/12 05:16 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 960
Loc: NC, United States
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue. When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy. Any help would be greatly appreciated, but you need to realize that I have almost no skill here.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & Napa Gold Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2536651 - 02/14/12 05:50 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 32444
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue.

They you type everything you want to type between these two code tags. That's all there's to it.

Quote:

When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy.

There is no easy way to copy out of the Blackstone pdf. You need to type it all up by hand.

What was suggested previously was to copy text from another person's UOA that's already been posted here, like the one at the top of this thread. This will save you the effort of having to type all the element names from scratch. You will still need to replace the actual values though next to each element with your own from your own UOA report.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2536698 - 02/14/12 06:24 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 960
Loc: NC, United States
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & Napa Gold Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2536708 - 02/14/12 06:31 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 32444
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2536714 - 02/14/12 06:39 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 960
Loc: NC, United States
Originally Posted By: Quattro Pete
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.


I wish I knew what that means.

You must think I'm the dumbest person on the planet. Would it help to know that I have a Ph.D. in economics? Or would that just exacerbate your low opinion? In any event, I really do appreciate your trying. Maybe I'll be more patient when my students can't understand linear regression
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & Napa Gold Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2537024 - 02/14/12 10:47 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 960
Loc: NC, United States
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses. Check out what I did in the test forum.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & Napa Gold Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2537230 - 02/15/12 08:19 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 32444
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses.

Yes. Sorry I wasn't clear on that. Glad you got it working.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2537507 - 02/15/12 11:47 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 960
Loc: NC, United States
No apology necessary; the problem was on the receiving end but I did eventually figure it out. Thanks again.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & Napa Gold Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2538384 - 02/16/12 08:26 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
21Rouge Offline


Registered: 06/04/05
Posts: 1954
Loc: Vinegar Hill
BITOG is the only forum I frequent which does not provide storage for uploaded files i.e. jpgs.

Top
#2567211 - 03/14/12 11:00 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge]
motor_oil_madman Offline


Registered: 11/29/09
Posts: 2982
Loc: Houston, Texas
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.
_________________________
2007.5 dodge cummins 6.7 liter. Chevron Delo400 15w40. 7000 mile or 250-300hr intervals.


Top
#2568113 - 03/15/12 08:55 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: motor_oil_madman]
21Rouge Offline


Registered: 06/04/05
Posts: 1954
Loc: Vinegar Hill
Originally Posted By: motor_oil_madman
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.


The title of this thread being "How to post used oil analysis results".

Top
#2659553 - 06/20/12 08:13 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge]
Sam_Julier Offline


Registered: 05/22/12
Posts: 272
Loc: Connecticut
It would be extremely helpful to be able to upload the PDF of the Blackstone UOA. Could someone list the steps for this please? Thank you.
_________________________
2007 Volvo V70 2.4L PC Duron 0W30, 155k
1993 Volvo 245 Delo 10W30, 120k
1993 Volvo 240 M1 HM 10W30, 128k

Top
#2663261 - 06/24/12 01:06 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
jkhawaii Offline


Registered: 06/03/05
Posts: 463
Loc: Oahu
posting the UOA using the method not recommended is the only way I know how.
_________________________
Previous vehicle 2008 Pontiac G5 OLM and factory oil's mostly.
Currently 2013 GMC Terrain 2.4L FWD.
2012 Piaggio Fly 50 4T 4V. 2013 Honda PCX 150

Top
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >