Recent Topics
Skyactiv 2.5t DI high compression - oil choice
by M6ser
11 minutes 45 seconds ago
stuck/frozen bolts. is heat the key?
by tomcat27
Today at 02:25 PM
GM external voltage regulator replacement?
by 55Test
Today at 02:20 PM
Delo 400 SDE
by AirgunSavant
Today at 02:13 PM
Shell Spirax S4 TXM $13/5 Gal - Walmart YMMV
by mooferz
Today at 01:52 PM
Bosch Distance Plus D3323 ~7k mi. Pics
by Sayjac
Today at 01:34 PM
Seized NSR250 - Opinions?
by Atesz792
Today at 01:32 PM
Topping off 5w30 Syn with 0w30 Syn between OCI?
by porksoda
Today at 01:13 PM
Sacrifice of a virgin FL-910s with louvers.
by cb4017
Today at 01:11 PM
WW-II Heavy Bomber. B-32
by Al
Today at 01:01 PM
Can this be do? Should it?
by Newbie_ttk11
Today at 12:23 PM
Hastings LF655
by AirgunSavant
Today at 12:18 PM
Ear Protection
by AirgunSavant
Today at 11:34 AM
Maintenance Pig
by AirgunSavant
Today at 10:04 AM
2003 GMC Sierra 1500 gauge cluster failure
by Carbon12
Today at 09:49 AM
Honda Indy Engines: Whats Happening?
by oil_film_movies
Today at 09:22 AM
BMW 5W30 -- 10K Miles -- 13 BMW 335i w/ N55
by barlowc
Today at 09:19 AM
New Honda 217 HRX
by KevinsDMAX
Today at 09:11 AM
NAD Recommends Shell VPower Discontinue Claims
by Solarent
Today at 09:06 AM
Memorial Day
by Rick in PA
Today at 08:22 AM
Newest Members
nolimit06, Eedd, mising, Newbie_ttk11, nitrousnut
61690 Registered Users
Who's Online
87 registered (555, 69GTX, andyd, 1foxracing, andrewlg, arcticviking, 9 invisible), 2607 Guests and 12 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Stats
61690 Members
66 Forums
265787 Topics
4392370 Posts

Max Online: 3590 @ 01/24/17 08:07 PM
Donate to BITOG
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Topic Options
#2437707 - 11/17/11 08:07 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
Alamogunr Offline


Registered: 05/10/05
Posts: 156
Loc: Alamo, TN
Thanks. I really am dense.

Top
#2444932 - 11/25/11 10:11 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
SubLGT Offline


Registered: 01/31/06
Posts: 2400
Loc: Idaho
Originally Posted By: wwillson
....................We prefer that you use a code block because the text remains aligned in the post the way it is typed. You can maintain a UOA history in a text editor .................... then simply paste the text into the code window. To post in a code window simply click on the # symbol.............


Tried the above, did not work for me. Had my (Macintosh) text document perfectly aligned with my headings and data, all in columns on left tabs. The tabs get lost/jumbled when the document is pasted into the code window. The data columns lose their alignment. shrug

Top
#2536622 - 02/14/12 05:16 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 964
Loc: NC, United States
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue. When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy. Any help would be greatly appreciated, but you need to realize that I have almost no skill here.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2536651 - 02/14/12 05:50 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 33678
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue.

They you type everything you want to type between these two code tags. That's all there's to it.

Quote:

When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy.

There is no easy way to copy out of the Blackstone pdf. You need to type it all up by hand.

What was suggested previously was to copy text from another person's UOA that's already been posted here, like the one at the top of this thread. This will save you the effort of having to type all the element names from scratch. You will still need to replace the actual values though next to each element with your own from your own UOA report.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2536698 - 02/14/12 06:24 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 964
Loc: NC, United States
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2536708 - 02/14/12 06:31 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 33678
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2536714 - 02/14/12 06:39 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 964
Loc: NC, United States
Originally Posted By: Quattro Pete
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.


I wish I knew what that means.

You must think I'm the dumbest person on the planet. Would it help to know that I have a Ph.D. in economics? Or would that just exacerbate your low opinion? In any event, I really do appreciate your trying. Maybe I'll be more patient when my students can't understand linear regression
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2537024 - 02/14/12 10:47 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 964
Loc: NC, United States
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses. Check out what I did in the test forum.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2537230 - 02/15/12 08:19 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 33678
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses.

Yes. Sorry I wasn't clear on that. Glad you got it working.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2537507 - 02/15/12 11:47 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 964
Loc: NC, United States
No apology necessary; the problem was on the receiving end but I did eventually figure it out. Thanks again.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2538384 - 02/16/12 08:26 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
21Rouge Offline


Registered: 06/04/05
Posts: 1954
Loc: Vinegar Hill
BITOG is the only forum I frequent which does not provide storage for uploaded files i.e. jpgs.

Top
#2567211 - 03/14/12 11:00 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge]
motor_oil_madman Offline


Registered: 11/29/09
Posts: 3529
Loc: Houston, Texas
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.
_________________________
2007.5 dodge cummins 6.7 liter. Chevron Delo400 15w40. 7000 mile or 250-300hr intervals.


Top
#2568113 - 03/15/12 08:55 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: motor_oil_madman]
21Rouge Offline


Registered: 06/04/05
Posts: 1954
Loc: Vinegar Hill
Originally Posted By: motor_oil_madman
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.


The title of this thread being "How to post used oil analysis results".

Top
#2659553 - 06/20/12 08:13 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge]
Sam_Julier Offline


Registered: 05/22/12
Posts: 313
Loc: Connecticut
It would be extremely helpful to be able to upload the PDF of the Blackstone UOA. Could someone list the steps for this please? Thank you.
_________________________
2007 Volvo V70 2.4L PC Duron 0W30, 158k
1993 Volvo 245 Delo 10W30, 120k
1993 Volvo 244 Delo 10W30, 134k

Top
#2663261 - 06/24/12 01:06 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
jkhawaii Offline


Registered: 06/03/05
Posts: 489
Loc: Oahu
posting the UOA using the method not recommended is the only way I know how.

Top
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >