Recent Topics
Kendall nitro 70
by Bullwinkle007. 01/19/19 11:11 PM
Dexron HP
by Snagglefoot. 01/19/19 11:11 PM
Ruger American 22 Mag
by TiredTrucker. 01/19/19 11:06 PM
Prestone Dex Cool vs Carquest Dexcool
by A_User55555. 01/19/19 11:05 PM
FRAM end cap differences EG and TG vs XG
by wemay. 01/19/19 09:25 PM
Valvoline modern Engine
by Pinoak. 01/19/19 09:02 PM
30 Vintage Photos
by StevieC. 01/19/19 08:23 PM
Low mileage, when to change oil?
by Metfanant. 01/19/19 08:05 PM
Filter with bypass when OEM has built-in bypass
by rubberchicken. 01/19/19 07:43 PM
Barrett Jackson 2019 Pics
by Nick1994. 01/19/19 05:41 PM
What do y'all do with old car parts?
by qdeezie. 01/19/19 05:11 PM
Diagnosing catalytic converters.
by Tlhfirelion. 01/19/19 04:20 PM
Oil recommendations for GM Vortec 8100
by Dudemanmaximus. 01/19/19 04:14 PM
Leaf Spring Questions- Lots of Questions
by George7941. 01/19/19 04:02 PM
Am I being out of line?
by Chris142. 01/19/19 04:00 PM
Some good modern rock songs
by 53' Stude. 01/19/19 03:51 PM
06 Pathfinder O2 sensor voltage sensor 1
by Bluestream. 01/19/19 03:50 PM
Honda Blue Coolants
by redhat. 01/19/19 03:49 PM
Newest Members
dougway, Jetsfan421, Fordman420, 72sbc, ejmiller
66982 Registered Users
Who's Online Now
47 registered members (A_User55555, 928, bdcardinal, BLND1, carviewsonic, bbhero, 2 invisible), 1,125 guests, and 40 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Statistics
Forums67
Topics296,863
Posts4,960,353
Members66,982
Most Online2,688
Jan 19th, 2019
Donate to BITOG
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Hop To
Page 2 of 4 1 2 3 4
Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete] #2437707
11/17/11 08:07 PM
11/17/11 08:07 PM
Joined: May 2005
Posts: 162
Alamo, TN
Alamogunr Offline
Alamogunr  Offline
Joined: May 2005
Posts: 162
Alamo, TN
Thanks. I really am dense.

Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson] #2444932
11/25/11 10:11 PM
11/25/11 10:11 PM
Joined: Jan 2006
Posts: 2,714
Idaho
SubLGT Offline
SubLGT  Offline
Joined: Jan 2006
Posts: 2,714
Idaho
Originally Posted By: wwillson
....................We prefer that you use a code block because the text remains aligned in the post the way it is typed. You can maintain a UOA history in a text editor .................... then simply paste the text into the code window. To post in a code window simply click on the # symbol.............


Tried the above, did not work for me. Had my (Macintosh) text document perfectly aligned with my headings and data, all in columns on left tabs. The tabs get lost/jumbled when the document is pasted into the code window. The data columns lose their alignment. shrug

Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson] #2536622
02/14/12 05:16 PM
02/14/12 05:16 PM
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
teddyboy Offline
teddyboy  Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue. When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy. Any help would be greatly appreciated, but you need to realize that I have almost no skill here.


18 Camry TGMO 0W16 & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0W40 OEM Filter
Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy] #2536651
02/14/12 05:50 PM
02/14/12 05:50 PM
Joined: Oct 2002
Posts: 36,763
Great Lakes
Quattro Pete Offline
Quattro Pete  Offline
Joined: Oct 2002
Posts: 36,763
Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue.

They you type everything you want to type between these two code tags. That's all there's to it.

Quote:

When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy.

There is no easy way to copy out of the Blackstone pdf. You need to type it all up by hand.

What was suggested previously was to copy text from another person's UOA that's already been posted here, like the one at the top of this thread. This will save you the effort of having to type all the element names from scratch. You will still need to replace the actual values though next to each element with your own from your own UOA report.


'02 530i (Edge 0W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)
'18 Charger SRT (PUP 0W-40 SRT)
Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete] #2536698
02/14/12 06:24 PM
02/14/12 06:24 PM
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
teddyboy Offline
teddyboy  Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.


18 Camry TGMO 0W16 & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0W40 OEM Filter
Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy] #2536708
02/14/12 06:31 PM
02/14/12 06:31 PM
Joined: Oct 2002
Posts: 36,763
Great Lakes
Quattro Pete Offline
Quattro Pete  Offline
Joined: Oct 2002
Posts: 36,763
Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.


'02 530i (Edge 0W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)
'18 Charger SRT (PUP 0W-40 SRT)
Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete] #2536714
02/14/12 06:39 PM
02/14/12 06:39 PM
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
teddyboy Offline
teddyboy  Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
Originally Posted By: Quattro Pete
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.


I wish I knew what that means.

You must think I'm the dumbest person on the planet. Would it help to know that I have a Ph.D. in economics? Or would that just exacerbate your low opinion? In any event, I really do appreciate your trying. Maybe I'll be more patient when my students can't understand linear regression


18 Camry TGMO 0W16 & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0W40 OEM Filter
Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson] #2537024
02/14/12 10:47 PM
02/14/12 10:47 PM
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
teddyboy Offline
teddyboy  Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses. Check out what I did in the test forum.


18 Camry TGMO 0W16 & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0W40 OEM Filter
Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy] #2537230
02/15/12 08:19 AM
02/15/12 08:19 AM
Joined: Oct 2002
Posts: 36,763
Great Lakes
Quattro Pete Offline
Quattro Pete  Offline
Joined: Oct 2002
Posts: 36,763
Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses.

Yes. Sorry I wasn't clear on that. Glad you got it working.


'02 530i (Edge 0W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)
'18 Charger SRT (PUP 0W-40 SRT)
Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete] #2537507
02/15/12 11:47 AM
02/15/12 11:47 AM
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
teddyboy Offline
teddyboy  Offline
Joined: Jan 2010
Posts: 971
NC, United States
No apology necessary; the problem was on the receiving end but I did eventually figure it out. Thanks again.


18 Camry TGMO 0W16 & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0W40 OEM Filter
Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson] #2538384
02/16/12 08:26 AM
02/16/12 08:26 AM
Joined: Jun 2005
Posts: 2,043
Southern Ontario
21Rouge Offline
21Rouge  Offline
Joined: Jun 2005
Posts: 2,043
Southern Ontario
BITOG is the only forum I frequent which does not provide storage for uploaded files i.e. jpgs.

Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge] #2567211
03/14/12 10:00 AM
03/14/12 10:00 AM
Joined: Nov 2009
Posts: 5,171
Houston, Texas
motor_oil_madman Offline
motor_oil_madman  Offline
Joined: Nov 2009
Posts: 5,171
Houston, Texas
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.


2007.5 dodge cummins 6.7 liter. Chevron Delo400 15w40. 7000 mile or 250-300hr intervals.

Re: How to post used oil analysis results [Re: motor_oil_madman] #2568113
03/15/12 07:55 AM
03/15/12 07:55 AM
Joined: Jun 2005
Posts: 2,043
Southern Ontario
21Rouge Offline
21Rouge  Offline
Joined: Jun 2005
Posts: 2,043
Southern Ontario
Originally Posted By: motor_oil_madman
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.


The title of this thread being "How to post used oil analysis results".

Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge] #2659553
06/20/12 07:13 AM
06/20/12 07:13 AM
Joined: May 2012
Posts: 504
Connecticut
Sam_Julier Offline
Sam_Julier  Offline
Joined: May 2012
Posts: 504
Connecticut
It would be extremely helpful to be able to upload the PDF of the Blackstone UOA. Could someone list the steps for this please? Thank you.


2013 Toyota Avalon Hybrid TGMO 0W20, 66k
1993 Volvo 245 M1 HM 10W30, 153k
1993 Volvo 244 T6 5W40, 160k

Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson] #2663261
06/24/12 12:06 AM
06/24/12 12:06 AM
Joined: Jun 2005
Posts: 502
Oahu
jkhawaii Offline
jkhawaii  Offline
Joined: Jun 2005
Posts: 502
Oahu
posting the UOA using the method not recommended is the only way I know how.

Page 2 of 4 1 2 3 4

BOB IS THE OIL GUY® Powered by UBB.threads™