Valve Cover at 304849 miles

Messages
4,094
Location
Kansas
Thread starter
Used up all 60 qts/150,000 miles worth of the Redline 0w20 and refilled with M1. [Linked Image] [Linked Image] [Linked Image]
 
Last edited by a moderator:
Messages
1,021
Location
Iron Asylum
Originally Posted by kstanf150
Keep using RedLine !!!! Look ! It's working why change to M1 Engine looks amazing !👍
That's what I was thinking cheers
 
Messages
22,125
Location
Dallas,Tx USA
Originally Posted by RazorsEdge
Originally Posted by kstanf150
Keep using RedLine !!!! Look ! It's working why change to M1 Engine looks amazing !👍
That's what I was thinking cheers
Same here!! Keep on keeping on with Redline!! That has to be the cleanest engine on BITOG! cheers
 
Messages
4,094
Location
Kansas
Thread starter
Originally Posted by Kira
What prompted you to remove the valve cover?
Valve cover must be removed to valve lash/adjustment.
 
Messages
4,094
Location
Kansas
Thread starter
Originally Posted by aquariuscsm
Originally Posted by RazorsEdge
Originally Posted by kstanf150
Keep using RedLine !!!! Look ! It's working why change to M1 Engine looks amazing !👍
That's what I was thinking cheers
Same here!! Keep on keeping on with Redline!! That has to be the cleanest engine on BITOG! cheers
Thanks! I'm at least going to use up the M1 AP up first. Add a lil lubegard biotech like always. It will be poor boy redline-esque.
 

MolaKule

Staff member
Messages
21,384
Location
Iowegia - USA
Originally Posted by OilStasher
Originally Posted by MolaKule
Let's let Marco620 show his pictures and stop hijacking the thread with innuendos and other silliness.
Thank you. thumbsup Not sure why my original post was deleted...
If you or anyone else wants to know why your posts were deleted contact me by PM. Any further hijacking, personal jabs, or other immature behavior will be delt with accordingly.
 
Last edited:
Top