Recent Topics
Unopened quart of MMO - Chicago
by Hollow
10/25/14 06:12 PM
Craftsman Tractor Doesn't Shut Off Immediately
by mez
10/25/14 05:45 PM
Found Ultra 0w20...go for it?
by BTLew81
10/25/14 05:43 PM
Anyone still have a VCR?
by chiefsfan1
10/25/14 05:14 PM
Time for OEM battery change?
by chiefsfan1
10/25/14 05:09 PM
Bought the wrong oil filter.
by joegreen
10/25/14 04:42 PM
Air Filtration - Lawn Mower Engines
by lawnguy
10/25/14 03:46 PM
Berryman Chem-dip and B-12 Chemtool.
by GreeCguy
10/25/14 03:33 PM
It's Not About The Nail
by JerryBob
10/25/14 01:27 PM
Windows Scripting Tool?
by sleddriver
10/25/14 01:10 PM
calcium sulfonate quiz
by miro
10/25/14 12:50 PM
BATTERY QUESTION
by lucerne06
10/25/14 12:42 PM
Newest Members
PhxAZ, Miramonte, Rotario, ignat, aahull
51695 Registered Users
Who's Online
92 registered (AandPDan, 19jacobob93, anndel, 13Tacoma, 69P, 77GrandPrix, 8 invisible), 1547 Guests and 206 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Stats
51695 Members
64 Forums
221198 Topics
3497352 Posts

Max Online: 2862 @ 07/07/14 03:10 PM
Donate to BITOG

Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
#3423991 - 07/13/14 11:14 PM Re: Loss of Log In [Re: Rand]
JHZR2 Offline



Registered: 12/14/02
Posts: 33786
Loc: New Jersey
Originally Posted By: Rand
It logs me out 1-2x a day


Me too, across multiple devices, different browsers, os, etc.

Top
#3466834 - 08/27/14 09:21 PM Re: Loss of Log In [Re: HosteenJorje]
wwillson Offline

Administrator


Registered: 08/20/03
Posts: 1534
Loc: Naperville, IL
We are looking into probable causes of this problem. The best solution, until we find the cause, is to use a program like CCleaner (free version) to clear your browser cache.

Thanks,

Wayne

Top
#3476695 - 09/07/14 03:59 PM Re: Loss of Log In [Re: HosteenJorje]
JHZR2 Offline



Registered: 12/14/02
Posts: 33786
Loc: New Jersey
So Ive noticed that my windows machine, which for the last few months could not keep my login information (check the box and it would not work at all, leave the box unchecked and it would work until IE was quit), has started to maintain my login info again. I made no changes, so it must be the SW.

All the other devices (windows, iOS, OSX) hold the login and randomly lose it still. But it seems to be getting better...

Top
Page 2 of 2 < 1 2