Recent Topics
Does Anyone Remember...
by pscholte
57 minutes 51 seconds ago
Oil filter for fuel filter?
by leroyd92
59 minutes 38 seconds ago
YouTube search geniuses help me out!
by Vern_in_IL
Today at 10:00 PM
BMW i8 Could Have 750 HP All-Electric After 2020
by HTSS_TR
Today at 09:48 PM
1991 Audi 200 Turbo Automatic Oil Standard?
by Logos
Today at 09:43 PM
Chevron & Sunoco & Speedway $100 Gift card $92
by gojoneeded
Today at 08:41 PM
Santa's Not Going To Be Happy
by Warstud
Today at 08:29 PM
can someone explain the Ecoboost to me?
by columnshift
Today at 07:50 PM
4 dragging weak brakes (after parked for a year)
by columnshift
Today at 07:34 PM
New S&W Shield 9
by funflyer
Today at 06:42 PM
ecoboost 3.5
by boostnation
Today at 06:30 PM
Meijer, Mobil and the joys of Labor Day stackation
by fdcg27
Today at 06:25 PM
Newest Members
pperras01, Grabberblu, Dave_PPE, davebe, Logos
58964 Registered Users
Who's Online
59 registered (ag_ghost, 74Scout, barkingspider, 2015_PSD, ammolab, asiancivicmaniac, 6 invisible), 1175 Guests and 8 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Forum Stats
58964 Members
66 Forums
253791 Topics
4166875 Posts

Max Online: 2862 @ 07/07/14 03:10 PM
Donate to BITOG
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Topic Options
#2437707 - 11/17/11 08:07 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
Alamogunr Offline


Registered: 05/10/05
Posts: 156
Loc: Alamo, TN
Thanks. I really am dense.

Top
#2444932 - 11/25/11 10:11 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
SubLGT Offline


Registered: 01/31/06
Posts: 2172
Loc: Idaho
Originally Posted By: wwillson
....................We prefer that you use a code block because the text remains aligned in the post the way it is typed. You can maintain a UOA history in a text editor .................... then simply paste the text into the code window. To post in a code window simply click on the # symbol.............


Tried the above, did not work for me. Had my (Macintosh) text document perfectly aligned with my headings and data, all in columns on left tabs. The tabs get lost/jumbled when the document is pasted into the code window. The data columns lose their alignment. shrug

Top
#2536622 - 02/14/12 05:16 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 953
Loc: NC, United States
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue. When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy. Any help would be greatly appreciated, but you need to realize that I have almost no skill here.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2536651 - 02/14/12 05:50 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 32010
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
I am more dense. When I hit the # sign and select the code box, I get two boxes with the word code. Where I go from there, I haven't a clue.

They you type everything you want to type between these two code tags. That's all there's to it.

Quote:

When I try to copy out of the Blackstone pdf, I am unable to highlight any of the text to copy.

There is no easy way to copy out of the Blackstone pdf. You need to type it all up by hand.

What was suggested previously was to copy text from another person's UOA that's already been posted here, like the one at the top of this thread. This will save you the effort of having to type all the element names from scratch. You will still need to replace the actual values though next to each element with your own from your own UOA report.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2536698 - 02/14/12 06:24 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 953
Loc: NC, United States
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2536708 - 02/14/12 06:31 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 32010
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2536714 - 02/14/12 06:39 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 953
Loc: NC, United States
Originally Posted By: Quattro Pete
Originally Posted By: teddyboy
Thanks for the reply; I still couldn't make it work so just did the best I could.

You mixed up the parenthesis.


I wish I knew what that means.

You must think I'm the dumbest person on the planet. Would it help to know that I have a Ph.D. in economics? Or would that just exacerbate your low opinion? In any event, I really do appreciate your trying. Maybe I'll be more patient when my students can't understand linear regression
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2537024 - 02/14/12 10:47 PM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 953
Loc: NC, United States
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses. Check out what I did in the test forum.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2537230 - 02/15/12 08:19 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: teddyboy]
Quattro Pete Offline


Registered: 10/30/02
Posts: 32010
Loc: Great Lakes
Originally Posted By: teddyboy
It's a miracle, I figured it out. The copied material goes between the two parentheses.

Yes. Sorry I wasn't clear on that. Glad you got it working.
_________________________
'02 530i (Edge HM 10W-40)
'15 Q5 3.0T (Edge 5W-40)

Top
#2537507 - 02/15/12 11:47 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: Quattro Pete]
teddyboy Offline


Registered: 01/18/10
Posts: 953
Loc: NC, United States
No apology necessary; the problem was on the receiving end but I did eventually figure it out. Thanks again.
_________________________
97 Camry M1 5W30 HM & OEM Filter
14 Camry TGMO 0W20 & OEM Filter
08 Volvo S60 M1 0w40 OEM Filter

Top
#2538384 - 02/16/12 08:26 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
21Rouge Offline


Registered: 06/04/05
Posts: 1954
Loc: Vinegar Hill
BITOG is the only forum I frequent which does not provide storage for uploaded files i.e. jpgs.

Top
#2567211 - 03/14/12 11:00 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge]
motor_oil_madman Offline


Registered: 11/29/09
Posts: 2772
Loc: Houston, Texas
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.
_________________________
2007.5 dodge cummins 6.7 liter. Chevron Delo400 15w40. 7000 mile or 250-300hr intervals.


Top
#2568113 - 03/15/12 08:55 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: motor_oil_madman]
21Rouge Offline


Registered: 06/04/05
Posts: 1954
Loc: Vinegar Hill
Originally Posted By: motor_oil_madman
I'm pretty sure the guy wants info on his uoa and not a lecture on how to post it.


The title of this thread being "How to post used oil analysis results".

Top
#2659553 - 06/20/12 08:13 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: 21Rouge]
Sam_Julier Offline


Registered: 05/22/12
Posts: 248
Loc: Connecticut
It would be extremely helpful to be able to upload the PDF of the Blackstone UOA. Could someone list the steps for this please? Thank you.
_________________________
2007 Volvo V70 2.4L PC Duron 0W30, 151k
1993 Volvo 245 Delo 10W30, 117k
1993 Volvo 240 Delo 10W30, 121k

Top
#2663261 - 06/24/12 01:06 AM Re: How to post used oil analysis results [Re: wwillson]
jkhawaii Offline


Registered: 06/03/05
Posts: 456
Loc: Oahu
posting the UOA using the method not recommended is the only way I know how.
_________________________
Previous vehicle 2008 Pontiac G5 OLM and factory oil's mostly.
Currently 2013 GMC Terrain 2.4L FWD.
2012 Piaggio Fly 50 4T 4V. 2013 Honda PCX 150

Top
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >